Review Plus500

Overzicht

Website: www.plus500.com

Opgericht: 2008

Taal: Nederlands

Contact: 24/7

Beursgenoteerd: Plus500 Ltd is beursgenoteerd op de AIM van de Londen Stock ExchangeLondon stock exchange (LSE)

 

Uw vermogen loopt risico.

Beleggingsproducten

 

Plus500 biedt het grootste assortiment verschillende beleggingsproducten aan van alle CFD brokers. Zo is het mogelijk te handelen in Bitcoins, valuta en sinds kort ook opties. De volledige lijst vind je hieronder:

 1. Aandelen
 2. Grondstoffen
 3. Indexen
 4. Bitcoins
 5. Opties
 6. Valuta

Uw vermogen loopt gevaar.

Betalingen

 

Geld storten op jouw beleggingsrekening is bij plus500 erg gemakkelijk. De makkelijkste manier is betalen via iDeal, maar je kunt ook betalen via Paypal, Creditcard, digitaal overboeken en Moneybookers.

 

Minimale storting: € 100

Kosten / spread

 

De meeste brokers brengen de kosten voor het handelen in CFD’s in rekening door middel van een spread. Een spread is het verschil tussen de prijs waar je het aandeel voor kunt kopen en de prijs dat het aandeel waard is.

 

Voorbeeld: Het kopen van aandeel x kost € 101 en de waarde van dit aandeel ligt op € 100. De spread voor deze trade ligt dus op € 1, wat door brokers wordt aangegeven als 1 pip.

 

Dus hoe lager de pip is hoe minder kosten je hoeft te betalen voor het doen van een trade. Plus500 is een van de goedkoopste CFD traders die er is en biedt al trades aan vanaf 2 pips.

Handelsplatformen

 

De handelsplatformen van plus500 zijn erg overzichtelijk en zeer gemakkelijk te begrijpen. De beleggers-app is te downloaden via de Android, IOS en de windows store en je kunt er ook voor kiezen te beleggen via jouw browser.

 

 

Stops die je kunt gebruiken

 

Voordat je de keuze maakt bij welke broker je gaat beleggen in CFD’s, is het belangrijk dat je weet wat voor stops ze aanbieden. Stops bepalen voor een groot gedeelte hoeveel risico je loopt. Voor meer informatie over stops, kun je naar de volgende pagina.

 1. Stoppen wanneer er geen onderpand meer is
 2. Stoppen bij een winst van
 3. Stoppen bij een verlies van
 4. Stoppen op een bepaald tijdstip
 5. Meegaande stop (trailing stop)

Demo account

 

Iedereen kan bij plus500 een (gratis) demo account openen, wanneer ze niet meteen willen beginnen met een echt account.

 

Met dit demo account kun je alvast wennen aan het beleggingsplatform en de verschillende mogelijkheden dat het biedt. Je kunt het demo account ook gebruiken voor het ontwikkelen van een winstgevend beleggingsplan, dat je kunt gaan gebruiken in het echte account. 

 

Via deze link kun je een account aanmaken voor het demo account.

Is Plus500 te vertrouwen?

 

Plus500 moet zich houden aan de strenge regelgeving van verschillende controlerende instanties. Onderstaande zin, afkomstig van de website van plus500 geeft aan hoe ze omgaan met het geld van hun beleggers.

 

“Het volledige clientenvermogen wordt op een afzonderlijke clientenbankrekening gehouden in overeenstemming met de regels voor cliëntenvermogen van de CySEC.”

 

Daarnaast is Plus500 ook een beursgenoteerd bedrijf op de Londen stock exchange. Alle belangrijke cijfers over het bedrijf zijn voor iedereen zichtbaar, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het bedrijf opeens failliet zal gaan.

 

De meeste beleggers zijn ook bang dat het terughalen van het geld uit hun beleggingsrekening voor problemen zal zorgen. Plus500 heeft hier een uitstekend imago opgebouwd en het uitbetalen van jouw geld gaat dus ook zelden fout.

 

Je kunt dit natuurlijk ook altijd zelf testen door een kleine startinvestering te doen en het geld daarna meteen weer terug over te schrijven naar jouw bankrekening.

 

Welkomstbonus

 

Op het moment van schrijven werkt Plus500 met 2 verschillende welkomstbonussen. Een Bonus voor het activeren van jouw account en een bonus voor jouw eerste storting.

 

€ 25 bonus

Voor het activeren van jouw account krijg je een bonus van € 25. Jouw account is geactiveerd, wanneer je jouw rekening gegevens hebt ingevoerd en jouw telefoonnummer hebt gevalideerd.

 

Deze welkomstbonus is ideaal voor beleggers die eerst willen experimenteren met een echt account, voordat ze gaan beginnen met beleggen met echt geld.

 

De stortingsbonus

De grootte van deze bonus is afhankelijk van hoe groot jouw eerst storting is bij Plus500. Bij een storting van € 100 krijg je een bonus van € 30 en bij een storting van € 5.000 krijg je een bonus van € 1.000. Tabel met bonussen zijn hieronder te vinden.

 

Kan ik de bonussen meteen overmaken naar mijn bankrekening?

Nee, voordat de bonus echt van jouw is moet je een bepaald hoeveelheid ‘Tpoints’ hebben gehaald. Voor elke belegging (trade) krijg je een bepaald aantal punten en na het halen van de vereiste hoeveelheid trades, is de bonus van Plus500 geheel van jou.

 

Hiermee wilt Plus500 voorkomen dat beleggers zich alleen aanmelden voor de bonus en verder nooit meer een belegging doen via het platform. Houdt dus rekening met de termen en voorwaarden.

Plus500

Let op: Het ook mogelijk dat je geld verliest met het handelen in CFD's.